середу, 23 листопада 2022 р.

Віртуальна мандрівка «Щасливі люди читають книги і п’ють каву»


На численні прохання постійних користувачів 22 листопада 2022 року в Центрі (Пункті) європейської інформації було організовано віртуальну мандрівку «Щасливі люди читають книги і п’ють каву». 

Леонід Колєсніков, відомий полтавець, підготував  пізнавальну розповідь про життя в приватному будинку для літніх людей в Каліфорнії – одному з найбільших штатів Америки. Інформацію доповнювали світлини, які на екрані змінювали одна одну, заворожуючи погляди присутніх. Творчі майстерні, велика бібліотека, обладнана сучасною комп’ютерною технікою, спеціальні високі грядки для вирощування улюблених квітів та овочів, просторі тренажерні зали, сонячні тераси – все це пропонується мешканцям пансіонату для комфортного проживання. 

Яскравим доповненням віртуальної подорожі стала виставка картин «Сонячна долина», виконана в техніці «масляна пастель». Барвисті квіти, долина, залита  сонячним промінням, далекі гори, повиті ранковою димкою, оживали, випромінювали тепло на роботах майстра. Здавалося, що на мить до затишної зали завітало літо, промайнуло аудиторією та й полинуло далі.

 Час пролетів непомітно, мандрівка завершилась, залишивши по собі море вражень та емоцій.

Організаторка – Тетяна Гусар, координаторка Центру (Пункту) європейської інформації.





Немає коментарів:

Дописати коментар