понеділок, 7 листопада 2022 р.

Екологічний коктейль «Земля – це дивна казка незбагненна…»



 Надзвичайно емоційним, інформаційно насиченим був екологічний коктейль «Земля – це дивна казка незбагненна…», який відбувся 4 листопада 2022 року в Центрі (Пункті) європейської інформації. Учасниками заходу стали учні 8 класу гімназії № 8 імені Панаса Мирного Полтавської міської ради.

 Тетяна Гусар, координаторка  Центру (Пункту) європейської інформації, підготувала змістовну розповідь про Цілі сталого розвитку, детально зупинившись на одній – пом’якшенні наслідків зміни клімату. А потім на восьмикласників чекали різноманітні завдання: загадки на кмітливість, таємнича «чорна» скринька (цього разу вона була червона), несподівані для присутніх «скарги» тварин на нерозважливі дії людей. Хлопці та дівчата були надзвичайно активними, вони просто випромінювали позитив і заряджали всіх енергією. Спостережливі, вдумливі, допитливі, учні швидко відповідали на запитання, з легкістю розгадували загадки, дискутували.

 І навіть погода сприяла хорошому настрою і продуктивній роботі. В затишній залі можна було не тільки гарно попрацювати, а й поніжитися під сонячним промінням на зручних кріслах-мішках, пожартувати з друзями, відпочити від шкільних буднів. Хлопці, дотепники й витівники, знаходили час і на обговорення шляхів вирішення глобальних проблем, і на всілякі веселі  вигадки, жартівливі відповіді на запитання ведучої. Комунікувати з такою аудиторією – справжнє задоволення.

Екологічний коктейль готували: організатор і ведуча – Тетяна Гусар; малювала, вирізала, фотографувала – Наталія Рой.












Немає коментарів:

Дописати коментар