четвер, 17 листопада 2022 р.

Тренінг «Вчимося толерантного спілкування» (до Міжнародного дня толерантності)

 



Про небайдужість, чуйність, уважність до інших людей, терпимість говорили під час тренінгу «Вчимося толерантного спілкування», який відбувся  16 листопада 2022 року в Центрі (Пункті) європейської інформації.  Активними учасниками тренінгу стали учні 5 класу гімназії №7 ім. Т. Г. Шевченка Полтавської міської ради.

 Тетяна Гусар, координаторка Центру, підготувала для учасників тренінгу низку цікавих вправ та ігор на розвиток критичного мислення, вміння аналізувати, приймати рішення. Маленькі розумники і розумниці жваво реагували на завдання ведучої, навперебій відповідали на запитання (а їх було чимало!), а також надихали своїм завзяттям, наповнювали простір позитивом і енергією.

 Із задоволенням переглянули дітлахи мультиплікаційний фільм режисерки Марії Медвідь «Курка, яка несла всяку всячину» про  швидкого відчайдуха – екскаваторчика. П’ятикласники уважно слідкували за подіями на екрані, коментували побачене, активно долучалися до обговорення проблеми толерантності, відносин в родині та колективі.

Організатор і ведуча – Тетяна Гусар. 

Світлини – Наталія Рой, бібліотекарка відділу обслуговування.

Немає коментарів:

Дописати коментар