вівторок, 19 вересня 2023 р.

Година пізнань і відкриттів "Разом заради миру"

 18 вересня 2023  року  в Центрі (Пункті) європейської інформації, який діє при відділі обслуговування користувачів ПОУНБ імені І. П. Котляревського, відбувся захід, присвячений Міжнародному дню миру (відзначається щороку, 21 вересня).  

Це була година пізнань і відкриттів «Разом заради миру» для учнів 9 класів гімназії №12 Полтавської міської ради, які разом з вчителькою Анжелою    Василенко завітали цього дня до Бібліотеки.

Мирне співіснування в сучасному світі цілком можливе, за умови, що кожна людина спочатку налаштується на спокій своєї Душі, згодом створить гармонійну родину, в якій затишно і дорослим і дітям, потім цей Простір Любові радуватиме всіх навколишніх, надихаючи на щасливе життя.

Саме про це й велась розмова під час проведення заходу працівниці ВОК з учнівською молоддю, для якої був підготовлений огляд літератури «А на землі бути добру!!! А на землі бути миру!!!»,  показані  тематичні відеосюжети, зачитані вірші відомих полтавських поетів Василя Симоненка та Володимира Тарасенка про мир та мирну працю, подаровані пакети з насінням овочів та квітів (їх охоче  надали співробітниці відділу природничих і аграрних наук), подано інформацію про мирну та життєстверджуючу спрямованість родин, котрі в Україні, зокрема на Полтавщині, проживають в своїх Родових помістях та екопоселеннях… та ще  про багато чого корисного та цікавого розповіла ведуча  заходу – провідна бібліотекарка відділу обслуговування користувачів Алла Кириленко, а координаторка ЦЄІ – Наталія Рой зафіксувала найцікавіші моменти зустрічі у світлинах.

 
                                              

                       










Немає коментарів:

Дописати коментар