четвер, 14 липня 2022 р.

Гурман-вечір «Кава: знайома і несподівана»





                                                           «Чорна, наче диявол, гаряча, наче вогонь, 
                                              чиста, немов янгол, солодка, як поцілунок кохання…»
                                                                                                          Талейран
Кава… Ароматна і підбадьорлива. Без неї просто неможливо уявити собі початок нового дня. Це особливий напій. Коли залишаєшся на самоті з філіжанкою кави, здається, що все життя –  і є це горнятко, а решта – несуттєво. За філіжанкою запашного напою ухвалюють важливі рішення, освідчуються в коханні, перегортають сторінки улюбленої книги, обговорюють плани на майбутнє…

14 липня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації відбувся гурман-вечір «Кава: знайома і несподівана». Про історію походження кави, зародження кавоманії в Україні, відомих шанувальників ароматного напою розповіла присутнім Тетяна Гусар. Таємницями щодо відбору якісних зерен, їх обсмаження та приготування ідеальної  кави поділилася Анастасія Поплавська, працівниця полтавської ростерії «Gangster Coffee shop». Кав’ярня вже не один рік пропонує своїм відвідувачам  безліч сортів кави, кожен із яких має унікальні властивості та неповторний смак. Цікавими та надзвичайно інформативними є майстер-класи, які проходять в «Gangster Coffee shop» щосуботи. Кавомани можуть спробувати самостійно обсмажити зернята, приготувати ароматний напій, скуштувати різні сорти кави, а також отримати чудовий настрій на цілий день.

Наприкінці вечора гості мали чудову можливість взяти участь у вікторині та виграти пачку кави  від «Gangster Coffee shop».

Центр (Пункт) європейської інформації висловлює вдячність Олександру Сенчуку, власнику ростерії «Gangster Coffee shop», за допомогу.






Немає коментарів:

Дописати коментар