вівторок, 4 вересня 2018 р.

Відбулося засідання у клубі віртуального туризму "Європеєць"


Третій рік поспіль у Центрі (Пункті) європейської інформації, що діє у відділі обслуговування користувачів, працює клуб віртуального туризму «Європеєць». Завдяки діяльності клубу, учні знайомляться з культурним розмаїттям Європи.
У 2018 році для юних мандрівників було розроблено кілька віртуальних маршрутів, але найпопулярнішим виявився маршрут «Культурні столиці Європи м. Леуварден (Нідерланди) та м. Валлетта (Мальта)».
4 вересня про історію створення та реалізацію проекту «Культурні столиці Європи» дізнавалися учні 10-х класів Полтавської спеціалізованої школи I-III ступенів №3, яка спеціалізується на поглибленому вивченні англійської мови.

Школярі старшої школи дізналися про те, як обирають Культурну столицю Європи, та які міста здобули цей статус у 2018 році.
За результатами мандрівки віртуальні туристи відповіли на запитання вікторини. Інформаційний матеріал заходу подавався українською та англійською мовами.
Захід підготували та провели: координатор Центру (Пункту) європейської інформації Лариса Лисенко, бібліотекар першої категорії відділу обслуговування користувачів Тетяна Гусар. Фотографії бібліотекаря першої категорії відділу обслуговування користувачів Юлії Горюн.



Немає коментарів:

Дописати коментар