вівторок, 28 листопада 2017 р.

В Центрі європейської інформації триває перегляд документальних фільмів в рамках XIV Мандрівного фестивалю документальних фільмів про права людини Docudays UA

28 листопада в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського в рамках XIV Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбувся перегляд та обговорення фільму українського режисера Аліси Коваленко «Домашні ігри».
Фільм зображує життя Аліни Шилової, 20-річної киянки, яку може врятувати від бідності захоплення футболом. Наразі дівчина професійно займається спортом, але обставини складаються неоднозначно: раптово помирає мати Аліни, і на руках у юної спортсменки лишаються маленькі брат і сестра – 6-річний Ренат і 7-річна Регіна. Аліна стає їм за матір. Її спортивна кар’єра на межі провалу.  Уся їхня сім’я мешкає у тісній однокімнатній квартирі. Аліна хоче для брата і сестри кращого дитинства, ніж було у неї. Чи вистачить їй сили, аби впоратись з усіма труднощами? Як виграти матч свого життя, коли можливості й обставини проти тебе?

В перегляді й обговоренні фільму взяли участь студенти ІІ курсу Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та учні 9 – 11 класів Полтавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 8  імені Панаса Мирного.

Модератор зустрічі – Ярослав Шевченко, представник Полтавської філії Суспільної служби України.

Технічну та інформаційну підтримку заходу  надавали працівники Центру Європейської інформації та відділу обслуговування користувачів.
Додатково про подію можна дізнатися з публікації Анастасії Анатоліївни Горбаньової   Наповнена любов’ю до життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар