четвер, 9 листопада 2017 р.

Будьмо толерантними

Бібліотека – місце, переповнене  приємними сюрпризами. У цьому могли переконатися учні 9-х класів Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 імені Бориса Серги, які разом з вчителями Таїсією Іванівною Олійник та Ларисою Вікторівною Буличевою 8 листопада завітали до Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського.

Відвідувачі трішки «заблукали», бо переплутали день і час проведення  одного з інформаційних бібліотечних заходів. Та часу даремно не витратили, адже бібліотекарі запропонували гостям взяти участь в іншому заході –  уроці толерантності «Будьмо толерантними». Оскільки пропозиція надійшла напередодні Міжнародного дня толерантності, який відзначається 16 листопада в усьому світі, то учні й вчителі з задоволенням пристали на неї.

Під час бібліотечного уроку відвідувачі дізналися про історію виникнення Міжнародного дня толерантності, активно обговорювали невеликі відеосюжети, в яких йшлося про толерантність, долучалися до ігрових ситуацій. За підсумками уроку всі бажаючі створили квітку толерантності та уклали правила толерантності:
·         поважай думку інших;
·        намагайся зрозуміти іншу людину;
·        всі люди не кращі й не гірші. Вони просто різні.

Захід підготувала та провела координатор Центру (Пункту) європейської інформації Лариса Лисенко. Технічну підтримку в проведенні заходу надали бібліотекар І категорії відділу обслуговування користувачів Тетяна Гусар, бібліотекар відділу обслуговування користувачів Наталія Рой.РР


Немає коментарів:

Дописати коментар