пʼятницю, 23 червня 2017 р.

Запрошуємо на Фестиваль Європейського Кіно

Фестиваль Європейського Кіно є ініціативою Представництва Європейського Союзу в Україні та пропонує ближче познайомитися з кращими фільмами останніх років, знятих в країнах ЄС. Проект створений з метою популяризації європейського мистецтва кіно.
У програму Фестивалю Європейського Кіно увійшли фільми-події: призери Каннського кінофестивалю, хіти європейського прокату, номінанти на премію «Оскар» за кращий неангломовний фільм. Фільми для безкоштовного перегляду надає компанія «Артхаус Трафік».

 ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ:

23 червня о 21.00 Співоче поле Марусі Чурай (Кіно просто неба)

Країна: Бельгія, Франція, Люксембург, 2015
Хронометраж: 113 хв.
 Жанр: комедія
Режисер: Жако ван Дормель («Пан Ніхто»)
В ролях: Пілі Груан, Катрін Деньов, Бенуа Пульворд, Франсуа Даміенс

Так, Бог існує. Але він зовсім не такий, яким ми його уявляли. Він живе в Брюсселі, і у нього є не тільки син, а й донька. Вона втікає з дому і відправляється в наш світ шукати пригоди і випробовувати терпіння свого батька на міцність. Чи надовго його вистачить? ..


30 червня  о 21.00 Співоче поле Марусі Чурай (Кіно просто неба)

Країна: Німеччина, Австрія, 2016
Хронометраж: 162 хв.
Жанр: трагiкомедiя
Режисер: Марен Аде
У ролях: Петер Сімонішек, Сандра Хюллер, Міхаель Віттенборн

Колишній учитель музики, веселун і вигадник Вінфред, вирішує налагодити стосунки з дочкою, успішним бізнес-консультантом однієї з престижних корпорацій. Щоб привернути її увагу, він видає себе за ексцентричного бізнесмена Тоні Ердманна. Своїми смішними та шокуючими витівками він сподівається змінити її уявлення про життя і завоювати місце в її серці.
Фестивалі і премії: Номінація на премію «Оскар» за кращий іншомовний фільм 2016, приз ФІПРЕССІ, номінація на «Золоту пальмову гілку» 2016, Каннський кінофестиваль 2016, Міжнародний кінофестиваль у Сан-Себастьяні 2016, премії Європейської кіноакадемії за найкращий фільм, найкращу режисуру, найкращих актрису та актора, найкращий сценарій, 2016.

4 липня о 15.00 Літературна вітальня ПОУНБ імені І. П. Котляревського
Країна: Франція, 2016
Хронометраж: 122 хв.
 Жанр: пригоди, біографія
Режисер: Жером Салль («Ларго Вінч: Початок»)
 У ролях: Ламбер Вільсон («Бум-2»), П'єр Ніне («Ів Сен-Лоран», «Франц»), Одрі Тоту («Амелі», «Коко до Шанель»)

Історія легендарного Жака-Іва Кусто. «Одіссея» – наймасштабніший пригодницький проект сучасного французького кіно. Історія героя, який відкрив людству «другий космос». Його експедиції надихнули мільйони. Його головна подорож залишилося таємницею. Першопроходець. Мрійник. Бунтар. Легендарний Жак-Ів Кусто: його корабель, його відкриття, його справжня Одіссея.

У разі дощової погоди усі покази буде перенесено в приміщення Бібліотеки. Слідкуйте за нашими оголошеннями.

Немає коментарів:

Дописати коментар