четвер, 20 жовтня 2022 р.

Семінар з психології «Родинне спілкування: пастка родинних уявлень»

 Що таке родина? З чого вона починається? Як будувати стосунки з чоловіком? На ці та інші питання отримали відповіді учасники семінару з психології «Родинне спілкування: пастка родинних уявлень», який відбувся в Центрі (Пункті) європейської інформації 18 жовтня 2022 року.

Кожен із нас несе в собі відбиток біологічного, родинного і соціального. Перші уявлення про соціальні норми спілкування ми отримуємо від батьків та інших членів родини.Чи завжди ці програми гарантують нам успіх та розвиток у нашому житті? Як скорегувати те, що не влаштовує та сформувати нові поведінкові навички? 

Учасники семінару обговорили родинні уявлення про шлюб, шлюбно-сімейні взаємовідносини, подружні ролі; розглянули найрозповсюдженіші моделі родини. Присутні відверто розповідали про сімейні традиції,  щиро ділилися дитячими спогадами та  родинними установками. Ірина Журавльова, практикуюча психологиня, відповідала на запитання і давала цінні поради. Як завжди, на семінарі панувала дружня атмосфера, час від часу лунали сміх та веселі жарти.

Організаторка – Тетяна Гусар, координаторка Центру (Пункту) європейської інформації.




Немає коментарів:

Дописати коментар