пʼятницю, 16 вересня 2022 р.

Клуб органічного городництва, садівництва і здорового способу життя «Дивосвіт»

 

«Сад мрії – створюємо разом» (зустріч з Леонідом Колєсніковим)



Як завжди цікавою була зустріч з Леонідом Колєсніковим, яка відбулася в в Клубі органічного городництва, садівництва і здорового способу життя «Дивосвіт» 15 вересня 2022 року. 

Леонід Колєсніков –  полтавський художник, вчений, мандрівник. Ще одним захопленням відомого полтавця є домашній сад, догляду за яким він приділяє майже весь вільний час. Декоративні маки, дельфініуми, пломенисті  іриси, яскраві монарди,  різнобарвні лілейники, красуні мальви, запашні піони, строкаті троянди та гортензії – все це буяє зеленню та пишним квітом на ділянці пана Леоніда. Деякі рослини невтомний садівник привіз із своїх мандрівок і ті прижилися на родючій полтавській землі. 

Присутні мали змогу переглянути фільм «Наш сад», помилуватися красою квітуючих куртин та альпійських гірок. Леонід Колєсніков ділився досвідом, відповідав на запитання. 

Чудовим доповненням стала розповідь про невеличкий німецький острів Майнау, який ще називають «Островом квітів». Його сміливо можна назвати  найкрасивішим ботанічним садом світу. Кожний рік цей живописний  куточок нашої планети відвідує більше мільйона туристів. Віртуальна мандрівка диво островом, знайомство з екзотичними рослинами справила незабутнє враження на учасників заходу.

Зустріч підготувала Тетяна Гусар, координаторка Центру (Пункту) європейської інформації.





Немає коментарів:

Дописати коментар