понеділок, 15 серпня 2022 р.

Клуб органічного городництва, садівництва і здорового способу життя «Дивосвіт»


 «Сад мрії – створюємо разом»

11 серпня 2022 року в Клубі органічного городництва, садівництва і здорового способу життя «Дивосвіт» відбулася зустріч з Леонідом Колєсніковим, відомим полтавським вченим, спеціалістом-ентомологом, а ще – людиною, залюбленою в красу природи.

 Присутні отримали чудову можливість віртуально ознайомитися з культурами, які ростуть в саду Леоніда Олеговича. Як виявилося, звичайна дачна ділянка – величезний простір для творчості. Близько сорока років невтомний садівник підбирав квіти для свого дивосаду.

З перших хвилин зустрічі присутні поринули у дивовижної краси квіткове розмаїття. Колекція тендітних фіалок, яскраві іриси, пишні дикі лілейники, куртини ехінацеї пурпурової, розкішні деревовидні піони, вишукані троянди – приваблюють погляди, радують душу. Починаючи з ранньої весни і до пізньої осені в саду буяють квіти. 

Леонід Колєсніков детально розповідав про кожну садову культуру, звертав увагу на переваги чи недоліки вирощування тієї чи іншої рослини, відповідав на запитання, давав цінні поради. Оскільки через повітряні тривоги не вистачило часу, щоб ознайомитися з усім барвистим різноманіттям, то домовилися зустрітися восени.

Зустріч підготувала і провела Тетяна Гусар, координаторка Центру (Пункту) європейської інформації відділу обслуговування користувачів.

Фото – Наталія Рой, бібліотекарка відділу.


Немає коментарів:

Дописати коментар