четвер, 17 червня 2021 р.

 Клуб європейського кіно

Перегляд та обговорення комедії «Оскар»

    16 червня 2021 року в Клубі європейського кіно відбулися перегляд та обговорення комедії «Оскар» (1967) з неперевершеним Луї де Фюнесом в головній ролі. Подивитися на гру відомого коміка прийшло багато пошановувачів його творчості. Історія про великі гроші, інтриги, і, звісно ж, про кохання, вже більш, ніж півстоліття вражає прихильників легкого жанру чудовим французьким гумором та неординарністю ситуацій. За подіями, які відбувалися на екрані, глядачі спостерігали, затамувавши подих. Кумедний, метушливий підприємець Бертран Барньє, його винахідлива донька Колет, спритний та завзятий службовець Крістіан Мартен  - ці герої, життєві обставини, в які вони потрапляють раз за разом, захоплюють з першого кадру і тримають до останньої хвилини.

    А ще була цікава розповідь про життя Луї де Фюнеса, про його велику, дружну родину від Тетяни Гусар, координаторки Центру (Пункту) європейської інформації. Адже актора Луї де Фюнеса знає кожен, хто цікавиться кіномистецтвом, а про труднощі, які випали на його творчу долю, здогадуються одиниці. 

    Тож цей кіновечір запам’ятається надовго: тонким французьким гумором, прекрасною грою короля комедій Луї де Фюнеса, отриманими позитивними емоціями та враженнями.

    Фото - Юлія Горюн, бібліотекарка відділу обслуговування користувачів.



Немає коментарів:

Дописати коментар