четвер, 25 березня 2021 р.

 Клуб європейського кіно

Клуб європейського кіно в онлайн-форматі

    Cучасне життя швидкоплинне і мінливе. Ми інколи навіть не помічаємо, як змінюється все навкруги. От і перша весняна  зустріч в Клубі європейського кіно вперше відбулася в онлайн-форматі. Цього разу Тетяна Гусар, координаторка Центру (Пункту) європейської інформації розповідала про одну з кращих французьких  кінокомедій  – стрічку «Оскар» з неперевершеним Луї де Фюнесом в головній ролі.

      Мабуть, немає людини, яка б хоч раз в житті не переглядала фільм з цим актором. Луї де Фюнес – справжній король фільмів  комедійного жанру. За свою кінематографічну кар’єру він зіграв  в 130 фільмах, а ще ж були головні ролі у театральних виставах. Творчість Луї де Фюнеса продовжує надихати сучасних майстрів сцени, художників-мультиплікаторів, творців коміксів. У 1998 році зображення актора з’явилося на поштових марках Франції. А екс-президент Франції Ніколя Саркозі називає Луї де Фюнеса своїм улюбленим актором.

     Тетяна Гусар поділилася із глядачами цікавими фактами з життя коміка, представила яскраву презентацію з кольоровими світлинами великого жартівника. Стрічку «Оскар» координаторка порадила знайти і подивитися онлайн або ж приєднатися до щомісячних переглядів в Клубі європейського кіно.

      І хоча було трохи незвично без знайомих облич, без  жвавого обговорення нової інформації, та все ж було цікаво. А фільм «Оскар» ми обов’язково ще  переглянемо на «великому» екрані!


Немає коментарів:

Дописати коментар