понеділок, 15 березня 2021 р.

 Караван книг

 "Сім кольорів щастя"

    Щастя наше в середині нас. Нехай ніхто не сподівається щастя ні від високих наук, ні від шановних посад, ні від багатства. Немає його ніде. Воно залежить від серця, серце – від миру, мир – від знання.

Григорій Сковорода

    Починаючи з 2012 року щорічно 20 березня відзначають Міжнародний день щастя. Історія цього свята така: 28 червня 2012 року Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію 66/281, якою визнавала актуальність  щастя та благополуччя загальнолюдськими цінностями та  запропонувала всім державам-членам ООН, міжнародним та регіональним організаціям, а також  суспільству застосовувати більш комплексний, справедливий і збалансованний підхід до економічного зростання, який сприяє викоріненню бідності, сталому розвитку та забезпеченню щастя і благополуччя всіх народів.
     Але не треба  забувати найголовніше ‒ для справжнього щастя не потрібні окремі дати, слова та рейтинги. Ми  визначаємо ‒ бути щастю в нашому житті чи ні. Отож, нехай кожен день дарує вам задоволення від життя, адже воно прекрасне, головне не забувати вчасно помічати це. Щиро бажаємо всім і кожному бути щасливими!     
    Пропонуємо ознайомитися з караваном книг "Сім кольорів щастя", який підготував Центр (Пункт) європейської інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар