вівторок, 25 лютого 2020 р.

Запрошуємо переглянути книжкову виставку-цікавинку "Подбайте про відпустку зазделегідь"


Гарний і змістовний відпочинок потрібен кожній людині, незалежно від світових перипетій і економічної нестабільності. І коли з’являється така можливість, багатьох з нас хвилює питання: «Як провести довгоочікувану відпустку з максимальною користю для себе?».

Добрі поради щодо цього отримають користувачі, які з 21.02 по 15.03.2020 р. у Центрі (Пункті) європейської інформації, що діє у  відділі обслуговування користувачів ПОУНБ імені І. П. Котляревського, проглянуть книжкову виставку-цікавинку «Подбайте про відпустку заздалегідь» (1 березня – День планування відпустки). Інформація на ній подається таким чином, щоб легко було визначитись з вибором маршруту подорожей і видом відпочинку. Для цього матеріали виставки скомпоновані в підрозділи: «Мандруємо Полтавщиною», «Туристичними стежками України», «Визначні місця світу».
Оскільки справжнє дозвілля полягає у поєднанні фізичних та емоційних навантажень, то в нагоді стануть книги і публікації щодо варіантів активного відпочинку і цікаві пропозиції для сімейних мандрів.



Відомій англійській письменниці Агаті Крісті належить досить влучний вислів: «Життя в мандрах – це мрія в чистому вигляді».
Бажаємо, щоб ваші мрії здійснились!

Немає коментарів:

Дописати коментар