пʼятницю, 14 жовтня 2022 р.

Науково-методичний онлайн-семінар «Європейські цінності в українському суспільстві: перспективи та наслідки запровадження»

 13 жовтня 2022 року Тетяна Гусар, координаторка Центру (Пункту) європейської інформації відділу обслуговування користувачів, взяла участь у науково-методичному онлайн-семінарі «Європейські цінності в українському суспільстві: перспективи та наслідки запровадження», який відбувся  на базі Полтавської академії неперервної освіти М. В. Остроградського. Учасники семінару: керівники шкільних євроклубів, заступники директора з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Полтавської області.

Мета семінару – аналіз переліку європейських цінностей, властивих українському суспільству, та придатних для запровадження в ньому; визначення засобів, з'ясування проблемних аспектів, перспектив і наслідків запровадження європейських цінностей в українському суспільстві; визначення потенціалу використання цифрових технологій у запровадженні європейських цінностей в українському суспільстві.

Тетяна Гусар інформувала присутніх про роботу Центру (Пункту) європейської інформації: ознайомлення молоді з європейськими цінностями  і традиціями, популяризацію європейського культурного надбання; запросила до співпраці.



Немає коментарів:

Дописати коментар