середу, 16 травня 2018 р.

Віртуальна подорож «Культурні столиці Європи – місто Леуварден (Нідерланди) та місто Валлетта (Мальта)»


Напередодні Дня Європи в Україні, який припадає у 2018 році на 19 травня, до клубу віртуального туризму «Європеєць», що діє у Центрі (Пункті) європейської інформації відділу обслуговування користувачів, завітали студенти групи 22-М Полтавського коледжу харчових технологій Національного університету харчових технологій.
Віртуальна подорож проходила за маршрутом «Культурні столиці Європи  місто Леуварден (Нідерланди) та місто Валлетта (Мальта)».

Учасники Клубу ознайомилися з історією проекту «Культурна столиця Європи», дізналися про порядок присвоєння статусу культурної столиці європейським містам, переглянули невеликі англомовні фільми, які розповідають про  туристичні принади та історію Левуардена та Валетти. Справжнім відкриттям для присутніх стала інформація про історію українсько-мальтійських  відносин за часів Гетьманщини і про те, що у столиці Мальти й до сьогодні існує скульптурна композиція, однією з центральних фігур якої є запорізький козак.

Координатор Центру (Пункту) європейської інформації підготувала для віртуальних мандрівників аудіовікторину, яка допомогла засвоїти  надану інформацію та поліпшила  знання англійської мови.

Бібліотека вдячна Наталії Василівні Бессараб, викладачеві Полтавського коледжу харчових технологій Національного університету харчових технологій, за плідну співпрацю.

Долучайтеся до роботи  клубу віртуальних подорожей «Європеєць», адже продовженням віртуальних подорожей обов’язково  стануть реальні мандрівки європейськими країнами.




Немає коментарів:

Дописати коментар