понеділок, 10 червня 2019 р.

9 червня у Центрі європейської інформації відбулася робоча зустріч членів міжнародної молодіжної організації AIESEC


AIESEC (абревіатура з фр. Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales) — міжнародна неполітична, неприбуткова молодіжна організація, що надає можливість молоді віднайти та розвинути свій потенціал для здійснення позитивного впливу на суспільство.
AIESEC займається міжнародними програмами стажувань та супутньою діяльністю, яка надає стажерам можливість отримати практичну освіту, розвиває лідерський потенціал молоді завдяки організації різноманітних проектів, а також забезпечує освітній процес для членів організації і всіх, хто співпрацює з організацією.
Інноваційний підхід до розвитку молоді зосереджується на активній лідерській ролі, розвитку персональних та професійних якостей, побудові мережі контактів та вмінні вносити позитивні зміни в суспільство. Об'єднує студентів та молодих спеціалістів, які цікавляться проблемами у світі, лідерством та менеджментом.
В Україні представництва організації працюють у 12 містах — Києві, Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі, Івано-Франківську, Тернополі, Кривому Розі, Чернівцях, Вінниці, Полтаві та Кропивницькому. Залучено до співпраці понад 1000 молодих людей.
Полтавське представництво AIESEC має 6 реалізованих міжнародних проектів, співпрацює з 36-ма волонтерами з 7 країн. Партнерами Полтавського представництва AIESEC є 4 державні школи та 4 приватні мовні школи обласного центру.
Метою робочої зустрічі членів міжнародної молодіжної організації AIESEC, яка відбулася 9 червня, було обговорення підготовки до реалізації проектів за участю іноземних волонтерів.


Немає коментарів:

Дописати коментар