неділю, 11 лютого 2018 р.

Зустріч з представниками Мовного освітнього центру "Фелісія"



Одним з напрямків роботи Центру (Пункту) європейської інформаці є інформування полтавців про можливості здобуття освіти за кордоном. Реалізуючи цей напрямок роботи, координатор Центру європейської інформації налагодила співпрацю з організаціями, які надають освітні послуги  і співпрацюють з закордонними вишами. В рамках такої співпраці 11 лютого відбулася зустріч з представниками Мовного освітнього центру «Фелісія».
Лариса Лисенко, координатор Центру європейської інформації, розповіла про постійно діючу виставку «Освіта без кордонів», на якій представлені буклети та проспекти, що презентують провідні вищі навчальні заклади Польщі.


Керівник Мовного освітнього центру «Фелісія» Альона Катаєва представила присутнім презентацію «Навчання в університеті Вищої школи банкової в місті Гданську». 

Цікавим для майбутніх абітурієнтів та їх батьків було скайп-спілкування з Юстиною Муравською, представником університету Лазарського у Варшаві.Під час зустрічі відбулося нагородження учениці Мовного освітнього центру «Фелісія» Євгенії Васюти –  переможниці конкурсу «Польську мову вивчай – призи вигравай», який проводили викладачі Центру для того, щоб спонукати своїх учнів до кращого вивчення польської мови. Здібна учениця отримала грошову премію, підручники та диски, необхідні для подальшого вивчення польської мови.

Немає коментарів:

Дописати коментар