четвер, 1 червня 2017 р.

Віртуальна подорож до Греції для учасників літнього табору

Літні канікули в Центрі (Пункті) європейської інформації розпочалися для  відпочивальників літнього табору Полтавської спеціалізованої школи I-III ступенів № 3 з віртуальної мандрівки стародавньою Елладою.
Пізнавальний відеофільм дозволив учням здійснити мандрівку Афінами, Мікенами, Дельфами, побувати на легендарній горі Олімп.
Після перегляду фільму виявилося, що дехто з  «віртуальних мандрівників» насправді побував у цій сонячній та гостинній країні.  Учениці 6-А класу Діана та Валерія поділилися власними спогадами про перебування в Греції,  про мандрівку на гору Олімп.


Гості  Центру (Пункту) європейської інформації довідалися, що представники грецького народу проживають також і в Полтаві.  Близько десяти років в Полтаві діє громадське об’єднання «Грецька діаспора», яку очолює Світлана Ємець. Греки Полтавщини беруть активну участь в житті нашого міста, розповідають полтавцям про національні культурні традиції.

І який же літній табір без розваг? Школярі відповідали на питання вікторини «Що ви знаєте про Грецію?», відгадували загадки, дізнавалися про видатних європейців, які уславили себе в різних сферах діяльності.


До нових зустрічей у Центрі (Пункті) європейської інформації.
Захід проведено в рамках діяльності клубу віртуальних подорожей «Європеєць».


Немає коментарів:

Дописати коментар