пʼятницю, 17 лютого 2023 р.



                                      Перегляд та обговорення 

        кінострічки режисера Джорджа Клуні 

                    "Любов поза правилами"

  

15 лютого 2023 року в Клубі європейського кіно відбулося чергове засідання. Цього разу ми переглядали та обговорювали спортивну, романтичну комедію режисера Джорджа Клуні "Любов поза правилами". 

Фільм спільного виробництва кінокомпаній Німеччини і США у світовому прокаті з'явився 24 березня 2008 року, в Україні прем'єрний показ відбувся через два тижні      8 квітня. Головні ролі виконали чудове тріо акторів    Джордж Клуні, Рене Зеллвегер та Джон Красинські.  

Декілька слів про сюжет картини... 1925 рік. Додж Коннелі (Джордж Клуні)  чарівний, зухвалий капітан футбольної команди "Дулутські бульдоги"  повний рішучості зробити свою команду відомою по всій Америці. У той момент, коли гравці втрачають спонсора, Додж переконує зоряного гравця з коледжу приєднається до його гурту. Він сподівається, що це допоможе його підлеглим, нарешті, привернути до себе увагу всієї країни. Так у команді з'являється Картер Разерфорд (Джон Красинські)  улюбленець Америки, герой Першої світової війни, що наодинці взяв у полон численний загін німецьких солдат. Крім того,  Картер    красень, може ще й похизуватися неймовірною швидкістю на полі. В новому гравці все занадто добре і журналістка Лексі Літтлтон (Рене Зеллвегер) вирішує довести, що так воно і є, але згодом Лексі підозрює: військова історія Картера не без вад. Поки вона спробує це довести, Додж і Картер захоплюються дівчиною, що призводить до серйозного суперництва двох друзів по команді...

Фільм складається з іскрометного гумору, несподіваних поворотів і, звичайно, частки любовних інтриг. Життя героїв захоплює, їх вчинки змушують замислитись, а жарти допомагають провести час із задоволенням, в чому і змогли переконатися прихильники Клубу європейського кіно.

Підготувала захід координаторка Центру (Пункту) європейської інформації Наталія Рой, світлини  Алли Кириленко.








 






 











Немає коментарів:

Дописати коментар